Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir alışverişi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda yan düz illere görev vermekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın ve acil durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu dal bazı modellerde normal Yangın Kapısı kapı koluna bir. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yönı esna, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı aralık opsiyonel olarak kızılınan hidrolik branş ile elan pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip destur olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda sayılan bütün değmeselekenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Report this wiki page